Nieuwsgierig geworden naar de diensten van Hans Beuk en wat deze inhouden?

Boekhouding

Onze geaccrediteerde partner verzorgd de boekhouding en aangiftes.
Door middel van een app is het eenvoudig om (inkoop)facturen rechtstreeks in de administratie op te nemen waardoor een schoenendoos met bonnen niet meer nodig is. Daarnaast biedt deze app de mogelijkheid om dagelijks uw boekhouding in te zien.

Facturatie

Hans Beuk verricht voor u de facturatie. Deze facturen zullen vanuit uw eigen naam worden verstuurd zodat het voor uw opdrachtgever lijkt alsof u de factuur zelf heeft ingediend. Het enige wat wij daarvoor nodighebben is een geaccordeerde urendeclaratie.

Factoring

Wanneer u graag wekelijks uw facturen betaald wilt hebben is het mogelijk dat Hans Beuk factoring toepast.
Hans Beuk schiet dan het factuurbedrag aan u voor en incasseert vervolgens uw factuur wanneer de betaaltermijn van uw opdrachtgever is bereikt.

Debiteuren beheer

Wanneer u problemen ondervindt bij het incasseren van uw facturen kan Hans Beuk in uw naam uw debiteuren benaderen. Wij zullen dan eerst een herinnering sturen. Wanneer betaling dan nog steeds uitblijft zullen wij gaan aanmanen en later, indien nodig, een incassobedrijf inschakelen.

Belasting

Doordat uw boekhouding is ondergebracht bij onze partner is het opmaken van belastingaangiftes een fluitje van een cent. Ook het opstellen van uw jaarrekening is geen enkel probleem.

Verzekering

Verzekeringen worden op maat en volgens uw wensen en behoeften opgesteld door onze verzekerings partner. Zij zullen met u een persoonlijk gesprek hebben en u dan een aanbieding doen.

Acquisitie

Acquisitie voeren is voor ZZP-ers niet altijd goed te doen. De meeste opdrachtgevers zijn ’s avonds niet bereikbaar en overdag bent u zelf aan het werk. Daarnaast is acquisitie voeren een specialiteit. Hans Beuk heeft die specialiteit, wij nemen dit graag uit handen.