zzp,zzp-er,administratie,wet DBA,verzekeringen zzp,verzekering zzp

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de ZZP-ers niet goed is verzekerd! Dat betekend: geen werk= geen geld! Wat als je een arm breekt? Of: tijdens werkzaamheden stoot je een groot thermopane raam kapot?

Wie gaat dat betalen?

Wij van Hans Beuk helpen jou als ZZP-er graag, zodat je 100% zeker weet dat alles goed geregeld is.
Om ZZP-ers verzekeringen op maat te bieden is Hans Beuk een samenwerking aangegaan met Univé Verzekeringen.

Wanneer je belangstelling hebt in een of meer verzekeringen zal Hans Beuk je in contact brengen met Unive en zullen zij een verzekeringspakket speciaal aan jouw wensen en behoeften opstellen.
Voor advies of meer informatie (over bv een zzp aansprakelijkheidsverzerking), vul het Adviesaanvraag formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Ook verzekeringen kan Hans Beuk voor je regelen. Een veilig gevoel!

De impact van arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid meld zich nooit van te voren maar komt onverwacht en ongelegen. Heb je daar als zelfstandigen wel eens bij stil gestaan? Weet je bijvoorbeeld hoe ingrijpend de financiële gevolgen zijn voor jou, je bedrijf en jouw gezin? Het is verstandig je hier tijdig op voor te bereiden en passende maatregelen te treffen. Bij Hans Beuk/Univé maakt jij je arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zo compleet als je zelf wilt. Dan heb je het gelijk goed geregeld.Een AOV die bij u past

.

De gevolgen van arbeidsongeschiktheid zijn voor elk zelfstandige of ondernemer anders. Hans Beuk/Univé maakt gebruik van maatwerkoplossingen. Wil je een arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval of als gevolg van ziekte verzekeren? Of verzeker je liever een vast bedrag of je eventuele terugval in inkomen? Het kan beide bij Hans Beuk/Univé. De Univé AOV RisicoVerminderaar Ongeval &  Ziekte is door MoneyView bekroond met 5 sterren in de categorie ‘Prijs’.

Wat is wel en niet gedekt door deze arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Bekijk de Verzekeringskaartenarbeidsongeschiktheidsverzekering.Dekking aansprakelijkheidsverzekering zelfstandigen en ondernemers.

Met een aansprakelijkheidsverzekering (AVB) verzeker het voortbestaan van je bedrijf. Lopen andere mensen of andermans spullen schade op door jouw werkzaamheden en bent jij daarvoor verantwoordelijk? Dan regelt Hans Beuk/Unive de schade wanneer jij hiervoor aansprakelijk bent.Algemene aansprakelijkheid

Dekt aansprakelijkheid als jouw bedrijfsactiviteiten schade veroorzaken aan anderen.

Productaansprakelijkheid

Dekt aansprakelijkheid als een van jouw producten schade veroorzaakt. Dit geldt ook voor producten die onder jouw verantwoording worden geproduceerd (of in omloop zijn gebracht).

Werkgeversaansprakelijkheid

Dekt aansprakelijkheid als iemand schade oploopt tijdens of door werkzaamheden. Dit geldt

voor eigen personeel en andere personen die onder jouw regie werken. Voorbeelden van

 schade:

  • bedrijfsongevallen en beroepsziektes
  • ongevallen in het verkeer: te voet of met de fiets.

Verkeersongelukken met een motorrijtuig zijn niet onder de AVB verzekerd. Daarvoor is een aparte werknemersschadeverzekering (WSV) nodig.

Milieu-aansprakelijkheid

Als u schade veroorzaakt als gevolg van plotselinge milieuverontreiniging, dan ben je standaard verzekerd voor schade aan personen.
 Schade aan spullen van anderen is alleen verzekerd bij luchtverontreiniging.

 

Benieuwd wat verzekeren kost?

Moet jij je zelf wel verzekeren? En zo ja, hoe uitgebreid?

Hoe zit dat fiscaal en wat gaat dit je kosten? Jouw premie past bij jouw beroep en de werkzaamheden die jij uitoefent. Ook leeftijd speelt hierbij een rol.

Onze adviseur geeft u graag antwoorden op uw vragen.

zzp,zzp-er,administratie,wet DBA,adviesaanvraag hans beuk